top of page

Yoga Fundamentals

Scherm­afbeelding 2024-02-15 om 20.08.57.png

26 maart - 2 april - 9 april - 16 april

Yoga as a marga - a path to become more intune with who we really are 

Wil jij meer intune geraken met de fundamenten van yoga? Zin om eens uitgebreid het yoga pad te bewandelen?

Met ongelofelijk veel enthousiasme nodigen Lauren & Lauren je uit voor een vierdelige workshop 'Yoga Fundamentals'. In vier sessies van telkens 75 minuten nemen we je mee door diverse groepen asana's (houdingen): staande houdingen, vooroverbuigingen, backbends & inversies.

Wat je mag verwachten? Elke workshop gaan we dieper in op techniek, het activeren van de juiste spiergroepen en delen we waardevolle tips en see you trucs om het maximale uit je practice te halen. Daarnaast wordt je ondergedompeld in belangrijke filosofische termen en concepten van yoga, evenals de basis van een bewuste en goede ademhaling (pranayama).

De sessies vinden telkens plaats op dinsdagavond van 18h30 tot 19u45

arm & core strength + hand balance

Scherm­afbeelding 2024-03-07 om 08.36.03.png

05 april van 09h30 - 11h 

Bereid je voor op een yoga geïnspireerde krachtige training waarbij we ons lichaam van kop tot teen sterker & meer gecentered maken. Door dynamische beweging te combineren met statische houdingen, zorgen we voor een afwisseling van verhoogde hartslag (cardio werk) en uithoudings- & doorzettingsvermogen (statische houdingen). We leggen in de eerste sessie voornamelijk de nadruk op armen & buikspieren om zo de workshop af te sluiten met enkele hand balancing asanas. Er is geen ervaring nodig op vlak van hand balans, het enige dat je hoeft te doen is op te dagen op de mat en je eigen grens een tikkeltje verder te (willen) duwen.

drills & inversions 

Handstand

12 april van 10u30 tot 12u30

Bereid je voor op een yoga geïnspireerde krachtige training waarbij we ons lichaam van kop tot teen sterker & meer gecentered maken. Door dynamische beweging te combineren met statische houdingen, zorgen we voor een afwisseling van verhoogde hartslag (cardio werk) en uithoudings- & doorzettingsvermogen (statische houdingen). In de tweede sessie zullen we elke spiergroep aanspreken, zodat we de workshop kunnen afsluiten met enkele inversies. Er is geen ervaring nodig op vlak van inversies, het enige dat je hoeft te doen is op te dagen op de mat en je eigen grens een tikkeltje verder te (willen) duwen.

Ashtanga - het achtvoudige pad van yoga

Scherm­afbeelding 2024-02-15 om 20.05.56.png

27 april van 14u tot 16u

Wie aan yoga denkt, denkt vaak vooral aan de houdingen die we op onze mat doen. Maar yoga is zoveel meer dan dat! Tijdens deze workshop maken we kennis met de andere aspecten van yoga. 'Ashtanga' betekent 'acht ledematen' en wordt vaak vertaald als het achtvoudige pad van yoga. Naast de houdingen maken ook morele principes, ademhalingsoefeningen en verschillende meditatievormen deel uit van het leven van een yogi.

Yin & Yoga Nidra

Relaxation

28 april van 19u tot 21u30

Tijdens deze avond begeleiden Jonna & Sarah je door een lange Yin sessie, gevolgd door Yoga Nidra.

Laat de drukte van de buitenwereld los en geniet van een moment voor jezelf van rust en hernieuwde energie. Geef jezelf de toestemming om alles toe te laten, om zo vanuit vertrouwen helemaal te ontspannen en terug in contact te komen met jezelf.

🧘‍♀️🎶 Yoga & Apero Event

met Live DJ Muziek 🎵🧘‍♂️

684d57ee-e4e8-42e8-aa72-dacacb4647e0.jpeg

31 mei van 17u15 tot 19u30

Geniet van een revitaliserende yogasessie onder begeleiding van Anouk terwijl Dj Numa Live zorgt voor de perfecte achtergrondmuziek. Na de les kan je genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

17u15 welkom
17u30 yoganouk + dj Numa
18u30 Apero

🌱 appel-gembershot
🌱 gazpacho met watermeloen
🌱 dip van artisjok
🌱 tzatziki
🌱 falafel van courgette
🌱 havermoutcrackers
🌱 garnituur van verse groenten
🌱 huisgemaakte kombucha

🍸 cava (niet in de prijs inbegrepen)

bottom of page