top of page

Woman circle - ademcirkel

accept

Scherm­afbeelding 2023-08-12 om 14.25.19.png

vrijdag 15 december
19u30 - 21u30

Ben jij klaar om thuis te komen in je lichaam?
Om te verbinden met jouw innerlijke wijsheid, jouw intuïtie?
Om terug voluit te durven voelen?

We denken bij zelfacceptatie al snel aan het accepteren van hoe we eruit zien. Maar heeft zelfacceptatie heeft vooral te maken met je innerlijke wereld. Echte zelfacceptatie, ook van je uiterlijk, krijg je door jezelf vanbinnen te leren kennen, en door anders met jezelf en je uitdagingen om te leren omgaan.

In deze all women ademcirkel gaan we werken met de verbonden ademhalingstechniek. Ademen is voelen, is terug verbinden, zo word je op een zachte manier uitgenodigd om jezelf in al jouw facetten te verkennen, te verwelkomen, te accepteren, te omarmen.

Ik neem je mee in een ademreis waar de adem jouw vrouwelijke energie, jouw stem, jouw waarheid, innerlijke kracht en intuïtie naar boven haalt. Zodat jij jezelf kan laten zien, horen zoals je bent, a true Goddess.

Je ademt, heel en deelt, gedragen door een mooie groep divine sisters.

Let's breathe together!

Ademcirkel

Scherm­afbeelding 2023-11-08 om 10.40.23.png

26 jan

In een ademcirkel kan je de kracht van ademen ontdekken en ook ervaren hoe het is om dit bewust en in groep te doen. Uit je hoofd, in je lijf. Niets anders dan je adem brengt je zo snel terug naar jezelf.

De dynamiek van ademen in groep werkt verbindend en is heel krachtig in dit proces, maar je maakt ook je eigen unieke ademreis. We maken gebruik van meditatie, lichaamswerk en de kracht van Bewust Verbonden Ademhaling. 

Afsluiten doen we met een lekker kopje thee, gezonde knabbeltjes en een deelmoment (indien dit goed voelt). Dit alles onder liefdevolle begeleiding van Ellen Van Acker, Elke Bruyneel & Laura Vantorre.

Praktisch:

  • een ademcirkel duurt ongeveer 3u

  • draag comfortabele, losse kledij (geen riem of grote halsketting)

  • eet een lichte maaltijd voordien

  • neem een afsluitbare drinkfles mee

  • al het materiaal is voorzien

  • investering in jezelf: 75 euro / cirkel

Sound Journey

IMG_4776.jpg

Zondag 7 januari 2024 
15:00 - 20:00

 

Een Antara Sound Journey is een diep transformerende ervaring en duurt een hele namiddag. 

We beginnen om 15:00 uur met aankomen in de ruimte waarbij je individueel begeleid wordt om rustig jouw plekje te kiezen in de zaal. Je krijgt alle tijd om volledig te landen in jouw lichaam, en zo alles wat je niet meer nodig hebt, even te parkeren. Volledige aanwezig in het hier en nu. De eerste laag stress en spanning kan zo langzaam wegebben dankzij de gezamenlijke stilte, een begeleide meditatie en het intuïtief bewegingsmoment.

 

Mild voor jezelf in 2024

herbron met Mindfulness en helend schrijven

Writing

vrijdag 5 januari
9u30 - 16u30

Door mild te zijn voor jezelf krijgt faalangst minder kans. Je durft jezelf meer uit te dagen omdat je weet dat het niet erg is om te mislukken. Zo krijg je meer daadkracht en maak je keuzes die echt bij jou passen. Angst zit niet langer in de weg van je persoonlijke doelen en plannen. En dat heeft dan weer een positieve impact op de mensen rond je. 

 

In een periode van goede voornemens en beste wensen, staan we stil bij jou en wat voor jou waardevol is. Je krijgt meer inzicht in het belang van zelfcompassie en benoemt je eigen waarden en persoonlijke grenzen. Via meditatie en mindfulness kom je in contact met jezelf en leer je rust te vinden. Bij het schrijven geef je woorden aan wat er echt toe doet voor jou. Dat schrijven helpt je om structuur te geven aan je persoonlijke inzichten en die ook vast te houden. Zo wordt deze dag jouw kompas voor 2024.

 

De dag staat open voor iedereen die zorgt voor anderen, zowel professioneel als daarbuiten. We verwachten geen voorkennis. Je krijgt deskundige ondersteuning bij het schrijven, de meditatie en milde bewegingsoefeningen door Emke Dierickx en Kirsten Victor. 

bottom of page